Za duvanje balona helijumom, neophodno je prvo odrediti količinu helijuma, na osnovu broja i veličine balona. U nastavku teksta možete videti tehničke specifikacije balona za duvanje helijumom i neke od primera na osnovu najčešćih veličina helijum boca, kako biste odredili količinu helijuma koja je vama potrebna. U tabeli na slici, prikazani su detalji o balonima […]

Potrebna količina helijuma za duvanje balona

Za duvanje balona helijumom, neophodno je prvo odrediti količinu helijuma, na osnovu broja i veličine balona. U nastavku teksta možete videti tehničke specifikacije balona za duvanje helijumom i neke od primera na osnovu najčešćih veličina helijum boca, kako biste odredili količinu helijuma koja je vama potrebna.

U tabeli na slici, prikazani su detalji o balonima (prečnik, zapremina) kao i prosečan broj balona koji se može naduvati bocom helijuma od 8m³. U poslednjoj koloni je prikazano prosečno vreme lebdenja balona naduvanog helijumom.

tehnicke_info_helijum_baloniNajčešći kapaciteti helijum boca koje se mogu naći u prodaji su od 50, 20 i 10L. Na slici je prikazan broj balona koji se može naduvati helijum bocama ovih kapaciteta.

Na primer, bocom kapaciteta od 50L se može naduvati 1250 balona od 9 inča, 625 balona od 12 inča i 600 folija balona od 18 inča.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes